sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Levyarvostelu



Taas on kulunut aivan liian pitkä aika viimeisimmästä blogitekstistäni. Mutta ei hätä ole tämän näköinen sillä Parapara Paradise 3 on täällä! Levy on julkaistu vuonna 2001 VHS-kasettina mutta on nykyään saatavilla osana Parapara Paradise Best Selection-kokoelmaa aikaisemmin arvostellun Parapara Paradise 2:n kanssa. Tanssijoina meitä viihdyttää muiden sarjaan kuuluvien levyjen tapaan Parapara Allstars. Levy sisältää yhteensä 24 kappaletta joista 18 on yleisestiottaen 90-luvun alkupuolelta tai puolivälistä ja 6 levyn julkaisun aikaan uusia kappaleita, kun taas muilla levyillä tämä on toisinpäin.

Levyn kappalelista:

Richie & Satoko

1. WILD REPUTATION / THE BIG BROTHER
2. RHYTHM OF LOVING / KAREN
3. BAD BOY / CHESTER
4. SHAME ON YOU / ROBERT PATTON
5. TECHNOTRONIC FLIGHT / PRINCESS F.
6. BIG MOUTH / MIKE HAMMER

Tomomi & Ryoko

7. FANTASY / VIRGINELLE
8. KING AND QUEEN / KING & QUEEN
9. NEW DAY / SANDY BEE
10. RELIGHT MY FIRE / DELTA FORCE
11. VIRTUAL LOVE / KEN MARTIN
12. MEGATON MAN / MEGA NRG MAN

Maki & Miho

13. SOUL GASOLINE / THE BIG BROTHER
14. ATOMIC PLAYBOY / MIKE SKANNER
15. ROCK 'N ROLL SUPERSTAR / MIKE SKANNER
16. JAMMIN' SPANISH MEN / CINDY
17. BURNING LOVE / D-ESSEX
18. PARA PARA / KING & QUEEN

Richie & Satoko

19. DANCE IN THE FIRE / MAD MAX
20. LISTEN TO EUROBEAT / TOKYO FUTURE

Tomomi & Ryoko

21. CRAZY GENERATION / CHRISTINE
22. HOT VAMPIRE / GO GO GIRLS

Maki & Miho

23. EVERYBODY DANCE / LOLITA
24. FEELING OF THE NIGHT / TOBY ASH

Special Tracks

Tomomi & Ryoko

25. SKY HIGH (EURO TYPE MIX) / NEWTON

Parapara Allstars

26. "PPA" SPECIAL PERFORMANCE


1.Setti





Ensimmäisen biisisetin tunnelma on hieman hämyinen, valaistusta ei ole turhan kirkas ja taustalle pistetyt geometriset rakennelmat antavat oman säväyksensä. Kamera on myös siirtynyt hieman taaksepäin verrattuna Parapara Paradise 2:een. Jostain syystä Richien silmät ovat yli puolet koko setin kestosta kauhean punaiset, liekö kameran vika. Pidän tanssijoiden asuista, ne sopii hyvin. Musiikin ja koreografioiden osalta omia lempikappaleitani tässä setissä ovat Shame On You ja Wild Reputation (jonka erikoisuutena kannattaa huomata Satokon steppi x)) sekä Bad Boy. Kokonaisuutena setti on mielestäni hyvä suoritus.

2.Setti



Pidän taustasta paljon sillä se sointuu mielestäni hyvin tanssijoiden asuihin. Valaistus on jälleen huomattavasti kirkkaampi kuin edellisessä setissä. Muutenkin setti on mielestäni hyvä, lempibiisejäni ovat Virtual Love, Megaton Man sekä Relight My Fire. Pahoittelen hieman heikkolaatuista kuvaa, yritin ottaa niitä useammankin mutta kaikista muista tuli vielä huonompia.


3.Setti



Taustalle on aseteltu kuvan mukaisesti jänniä eri kokoisia neliöitä mikä on mielestäni erittäin jännä ratkaisu. Pidän paljon kappaleista Burning Love ja Rock N' Roll Superstar joista myös tanssijat itse tuntuvat nauttivan kovasti, ainakin jos katsoo Mihon ilmettä.

2 biisin setit:




Geometriset kuviot palaavat seteissä, joissa on 2 tanssia jokaista edellä esiteltyä duuo kohden. Musta tausta peittää hyvin geometristen kuvioiden hihnat toisin kuin Parapara Paradise 2:lla. Kaikilla tanssijoilla on samanlaiset vaatteet. Mitä biiseihin tulee, Dance In The Firen koreografia on Satokon omaa kädenjälkeä. Muita kivoja biisejä ovat muun muassa Hot Vampire sekä Listen To Eurobeat.

Special Track & Special Performance




Levyn loppusilauksena on Tomomin ja Ryokon tanssima kappale josta näkyy kuvankaappaus yllä. Asut on tosi söpöt mun mielestä, tykkään ^_^. Myös taustan ruutukuvio on aika pop.

Tämän jälkeen seuraa vielä Special Performance jonka voi katsoa Parapara Paradise 2:n tapaan niin että kamera on lukittuna yhteen tanssijaan joten jos joku on erityisesti mieleen voi jättää unholaan kaikki muut ja niin sanotusti keskittyä olennaiseen. Toki kannattaa myös katsoa "lukitsematon" esitys hienoine erikoisefekteineen.

Kokonaisarvio

Levy sisältää paljon hyviä ja monipuolisia koreografioita, joskin se on ehkä hieman haastavampi kuin nykyään samoihin kansiin tungettu Parapara Paradise 2. Näin ollen suosittelen hankkimaan Best Selectionin, ja aloittamaan harjoittelun PPP2:lla, ja kokeilemalla välillä kolmosen helpompia tansseja (New Day, Fantasy ym.) Plussaa levy saa Parapara Paradiseille ominaisesta reverse-valikostaan. Arvosanaksi levylle annan 4/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti