sunnuntai 7. helmikuuta 2010

CosplayGaala ParaPara!!





Terve taas kaikki lukijat! Viimeisimmästä kirjoituksesta on vierähtänyt jonkin verran aikaa mutta ulkona on edelleen talvinen sää. Lunta on vaikka muille jakaa melkeinpä myytäväksi asti, toisaalta parempi näin kuin että olisi kauheasti loskaa.

Tänään sunnuntaina järjestettiin Helsingissä Kulttuuriareena Gloriassa CosplayGaala 2010. Tapahtuma oli järjestyksessä toinen sekä täysin loppuunmyyty. Paikalla oli satakunta cossaajaa osallistumassa ryhmä- ja yksilökilpailusarjoihin sekä laulamassa anime-karaokea, sekä tietysti minä ja pari muuta Helsinki Parapara Circlen aloittelijaa sekä muutama edistynyt. Menimme sisään opettajiemme Kiiran ja Marian johdolla supliikisti narikoiden ja lipuntarkistusten ohi artistien backstagelle, jonne päästyämme alkoi vaatteidenvaihto ja ehostautuminen.

Itselläni ei luonnollisesti ollut mitään käsitystä kummin päin ripsiväritikkua on tarkoitus pitää kädessä enkä juuri erottanut puuteria luomiväristä joten apu pakollisen esiintymisnaamion tekemisessä oli tarpeen, josta onneksi selvittiin. Ja sain minä jotenkin sen punaisen rätinkin pysymään siinä käsivarressa vaikka sen solmu aukesikin kerran tai kaksi ennen esityksen alkua (onneksi). Ensin oli meidän aloittelijoiden vuoro, tanssimme Ravemanin "Pumpin'"-jumputuksen ja olen omaan suoritukseeni suhteellisen tyytyväinen, mikäli ei oteta huomioon sitä että muistin ottaa paraparan perusasennon vasta siinä vaiheessa kun intron ensimmäinen tahti pärähti soimaan sekä "tein Satokot" unohtamalla ajoittain piilottaa sen kuuluisan roikkuvan käden. Tämän jälkeen Maria ja Kiira kertoivat yleisölle hieman FinnPARAnoidseista sekä oppitunneista joilla minä ja muut esiintyjät käymme. Loppuhuipennuksena seurasi edistyneiden esittämä miksaus kappaleista Pilot Is The Hero ja Tsundere Night, en muista artistien nimiä. Kaikenkaikkian tapahtumasta jäi hyvä fiilis ja haluan esiintyä jatkossakin.

Mutta nyt alkaa väsymys sen verran painaa että pakko lopettaa kirjoittelu tältä päivältä, pysykää linjoilla ja muistakaa seurata blogiani. Hauskaa lopputalvea kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti