perjantai 15. tammikuuta 2010

Walkers ja autoilua



Tänään oli kevätkauden ensimmäinen Walkers-kahvila Vantaan Tikkurilassa jossa toimin vapaaehtoistyöntekijänä. Olen ollut mukana kuvioissa vuodesta 2006, sitä ennen seurakuntanuorena kävin aktiivisesti asiakkaana. Paikalla oli erikoisvieraana Suosikki-lehden päätoimittaja sekä jonkunlainen avustaja, jotka olivat raahanneet mukaansa kirsikaksi kakun päälle Juhon Järjestyshäiriö-yhtyeestä (etualalla kuvassa) kertomassa julkisuudesta ja siitä millaista on olla julkkis nyky-Suomessa. Olisin rehellisesti sanottuna toivonut hieman pidempää esittelyä artistista sen sijaan että kuuntelin kaksi kertaa niin pitkän tarinan päätoimittajan omasta elämästä.


Järjestyshäiriö

Tämän lisäksi olen ajellut paljon autolla sen jälkeen kun sain korttini. Ajomatkat kouluun ja takaisin sujuvat mukavasti, varsinkin jos taustalla soi joku hyvin tunnelmaan sopiva biisi kuten Dave Rodgersin "Wheels of Fire", kiitos piuhan jolla saan yhdistettyä mp3-soittimeni autoradioon. Myös auton peseminen on huomattavan nautinnollista, kun huomaa miten auto muuttuu kuin taikaiskusta hohtavan kiiltäväksi päästyään kosketuksiin vanhan luotettavan pesusienen kanssa. Tätänykyä auto ei myöskään sammu niin usein, ainakaan liikenteessä mikä on kai hyvä asia.

Ensi tiistaina alkaa vihdoin parapara-circlet joista tulen todennäköisesti raportoimaan lisää täällä, odotan innolla kevään ohjelmistoa, luvassa kun on ainakin dvd-ilta ja kevätjuhla sekä iltabileet sekä biisilistaa. Siihen asti kiitos ja kuittaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti