lauantai 2. tammikuuta 2010

Japania ja kummallisuuksia





Vuoden ensimmäinen lauantai! Tänään kävin kiertelemässä Helsingin keskustassa jonne en ollut ehtinyt hetkeen. Minulla oli tapaaminen erään kaverini kanssa. Kävimme muunmuassa Music Hunterissa, josta löysin aivan tajuttoman upean Gladiaattori-elokuvan keräilyversion metalliboxissa. :D Pyörähdimme myös erilaisissa kitaraliikkeissä ja vastavuoroisesti koska minä halusin kävimme myös Blippossa sekä jossain satunnaisessa mangaliikkeessä jossain päin Helsinkiä (minä kun en osaa niitä kaupunginosia siis yhtään...), tai oikeastaan lähinnä minä kävin kaverini jäädessä odottamaan ulkopuolelle.




Blipposta sekä Manga Cafesta löysin pitkään kaipaamiani, Animeconissa minut totaalisesti lumonnneita Pocky-tikkuja, kuvassa vasemmalla kahvin/kaakaon-makuinen ja oikealla mansikan makuinen versio. Ovat muuten tajuttoman hyviä vinkkinä kaikille jotka eivät ole maistaneet!



Tadaa, uusi keräilyn kohteeni : erikoiset limutölkit&pullot! Sarjan ensimmäiset valioedustajat ovat Coca-Cola Vanilja ja Cherry, jotka löysin Helsingin Asematunnelin K-Supermarketista. Vaalea-Vanilja on todellinen lumoajatar ja maistuukin sopivan makealle, säilyttäen silti kolamaisen tuntumansa. Tölkin punainen ja oranssi väri suorastaan kutsuu luokseen. Lilahtava-Kirsikkamme taasen on astetta tujumpi tapaus, yllättäen kovimmankin limumiehen aromilla joka varmasti aiheuttaa vaihtelevia reaktioita jokaisessa kuluttajassa. Sopii hyvin nautiskelujuomaksi sillä Coca-Cola Cherry todella tietää kuinka tehdä nautinnosta pitkäkestoinen.

Huomenna on vuorossa viimeinen päivä, sunnuntai, ennen maanantaita jolloin jatkuu koulu. Tuolloin näkee taas koulukaverit ja pääsee takaisin arjen rytmeihin, joita molempia odotan suurella innolla. Myös Blippossa tulen todennäköisesti käymään jatkossa ainakin joskus, jos en muuta niin hakemassa Pockyjä, tai sitten Manga Cafessa.

Muistakaa nauttia elämästä. :)

-Khalid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti