keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Paraparaa ja kouluilua

Heippa kaikki lukijat! Pahoittelen tämän kirjoitelman hieman myöhäistä ajankohtaa, se kun meni nyt sitten loppujenlopuksi keskiviikon puolelle vaikka yritinkin pysyä aikataulussa. Syy siihen miksen ehtinyt kirjoittaa aiemmin löytyy pitkälti tämän päivän tapahtumista, joten nauttikaa.





Eilen alkoi uusi uljas kevätkausi koulussa. Uusina opiskelukokonaisuuksina toimivat muunmuassa nuorisotyö sekä projektityökurssit joista molemmista olen erittäin innoissani. Meillä on myös ollut ammatillista englantia joka on ollut ihan kivaa, tänään suunnittelimme leiriohjelman kahdeksi päiväksi kuvitteelliselle yläasteluokalle joka oli erittäin monikulttuurinen.
Odotan suurella mielenkiinnolla mitä kaikkea tuleva kevät tuo tullessaan. Toisaalta pohdin myös että minkä ihmeen takia meidän piti aloittaa koulu jo maanantaina kun keskiviikko on loppiainen joka on pakollinen lomapäivä? Kai siinä joku logiikka on, mene ja tiedä.

Tänään tiistaina oli sikäli jännittävä päivä että olin sopinut tapaamisen meidän parapara-circleläisten kanssa ja pohdin vähän että mitä kaikkea tekemistä tulee keksittyä (sain kutsun maanantai-iltana Mesessä). Päädyttiin sitten kaikki olemaan omalta osaltamme vähän myöhässä sovitusta aikataulusta mutta se ei menoa haitannut. Siirryimme Tennispalatsin tanssipelikoneen ja Kampin keskuksen ostosparatiisin halki metrolla Ruoholahdessa sijainneeseen lukaaliin jonka sisäpihalle johtavasta punaisesta portista minulle tuli ensimmäisenä mieleen jostain syystä Auschwitz, vain "Arbeit macht frei"-kyltti uupui x), ehkä siitä voi syyttää tämänpäiväistä väsymystä.

Sisälle päästyämme katselimme pari tuntia parapara-videoita arvostellen Rumiringon aina yhtä omaperäistä tyyliä sekä naureskellen tietokoneella tehdyille taustoille ja niistä aiheutuneille mokille, esimerkkinä mainittakoon hohtava vihreä aura tanssijan ympärillä. Oli myös jännä nähdä suhteellisen vanha video Inocchista, jossa tuo T-RREX:in keulahahmo oli muiden jäsenten ohella hieman nuoremman näköinen kuin nykyään. Loppuhuipennuksena päädyimme tekemään läjästä koreografioita soittolistan jonka sitten tanssimme läpi. Taisin minä pari uutta liikettä oppia. Odotan innolla kevään oppituntien alkua uusine tansseineen ja musiikkeineen ja toivon että pääsisin esiintymään ainakin kerran, jos en circlen tapahtumassa niin jossain muualla.

Kello alkaa tosin olla jo niin paljon että on varmaan aika mennä nukkumaan, mutta ei tahdo oikein väsyttää. Taidan silti mennä nukkumaan että pääsisin huomenna ylös mieluiten ennen kolmea. Hyvää illanjatkoa kaikille ja muistakaa seurata kirjoituksiani jatkossakin!

-Khalid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti